La nostra pàgina de Facebook es trasllada!

avatar FBDes de novembre de 2011 fins avui la BCHG ha estat present a Facebook i ha compartit centenars de notícies i de fotografies amb els seus seguidors. Aquesta setmana fem un pas més i ens integrem a la nova pàgina de Facebook de les Biblioteques UAB. Seguirem informant i seguirem publicant fotos, però a partir d’ara ho farem conjuntament amb la resta de biblioteques. La nostra pàgina ja no s’actualitzarà.

Us convidem a seguir-nos a fb.com/bibliotequesUAB. I, naturalment, donem les gràcies a tots els que en el seu moment ens vau fer un Like! Ha estat un plaer. Esperem continuar comptant amb el vostre suport.

facebook biblioteques UAB

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.