Jornades d’història de l’humor gràfic, 15 i 16 de maig

Humor graficL’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona organitza les Jornades d’història de l’humor gràfic a Barcelona, que tindran lloc els dies 15  i 16 de maig a la seu de l’Arxiu (C. de Santa Llúcia, 1 – Barcelona). Estan coordinades per Santi Barjau, Antoni Guiral i Eloïsa Sendra.

Consulteu en aquest enllaç el programa de les jornades i descarregueu-vos la butlleta d’inscripció (Places limitades. Les inscripcions estan obertes fins el 8 de maig; hi ha preu especial per a estudiants, aturats i jubilats).

Del text de presentació:

“L’humor gràfic té una llarga tradició a Barcelona, i l’Arxiu Històric de la Ciutat ha ingressat, al llarg de la seva existència, importants fons i col·leccions de dibuixos realitzats per autors barcelonins o editats a la ciutat, no sols en revistes humorístiques o satíriques adreçades al públic adult i a l’infantil, sinó també dins la premsa d’informació general i en l’àmbit de la publicitat.  […]

Els objectius de les jornades, organitzades amb la col·laboració de l’associació Tantatinta, són impulsar l’estudi i millorar el coneixement dels dibuixants que han conreat l’humor gràfic a Barcelona durant els segles XIX i XX i posar en valor els fons documentals resultants en tant que elements patrimonials de la ciutat. […]”

———————————————————————————–

En voleu saber més?

Documents sobre humorisme gràfic a les Biblioteques UAB

One Response to “ Jornades d’història de l’humor gràfic, 15 i 16 de maig”

  1. Bloc del Grup de Treball de Publicacions en Sèrie » Blog Archive » Jornades d’història de l’humor gràfic, 15 i 16 de maig Says:

    […] Extret de: http://blogs.uab.cat/comunicacio/2013/04/29/jornades-dhistoria-de-lhumor-grafic-15-i-16-de-maig/ […]

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.