COMPRENSIÓ BÀSICA

invitació a la intercomprensió

Set 08 2009

fira Tàrrega de teatre al carrer

Els dies 10, 11, 12 i 13 de setembre es durà a terme la 29a edició de la Fira de teatre al carrer de Tàrrega, que té com a objectiu fonamental la difusió d’espectacles, i posa especial èmfasi en aquells que tenen com a objectiu la renovació dels llenguatges escènics i la relació amb el públic. En trobareu la informació a la pàgina oficial de l’esdeveniment.


This entry was posted on Dimarts, 8 Setembre, 2009 at 10:26 and is filed under actualitat, festes i tradicions, reivindicacions. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.