COMPRENSIÓ BÀSICA

invitació a la intercomprensió

Nov 04 2008

arriba la festa major!

Dijous 6 de novembre és la festa major de la UAB 2008. No hi ha classe però hi ha un munt d’activitats repartides per tot el campus. Et convidem especialment a participar, a partir de les dotze (12 h) del migdia i fins a les tres (15 h) de la tarda, a “Exposa’t a les llengües“. Es tracta d’explicar la teva biografia lingüística (o alguna vivència o anècdota concreta dels teus aprenentatges o usos lingüístics) davant d’una càmera. Entre els participants se sortejarà un iPod touch!

Com que no hi haurà classe, també et proposem que facis un comentari a aquesta entrada (com sempre en la teva llengua romànica) explicant com has viscut la teva primera festa major de la UAB (què t’ha semblat l’ambient, la proposta d’activitats, en quines has participat, etc.)


This entry was posted on Dimarts, 4 Novembre, 2008 at 8:03 and is filed under actualitat, festes i tradicions, pràctiques d'intercomprensió. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ arriba la festa major!”

  1. Jorge Says:

    Hola!

    Veo que nadie escribe por aquí aún, som-hi! La verdad es que yo la fiesta de la UAB la viví poco, tuve bastante trabajo que recuperar, pero por lo que ví no debió de estar mal. Los conciertos no tenían mala pinta y la carpa del SIM daba libros para comprender conversaciones muy útiles. En fin, como me quedan aún años por aquí, espero disfrutarla más el año que viene!

    Saludetes

    Jorge

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.