Assemblea adreçada a les treballadores i treballadors de Capítol VI

Companyes i companys,

Els darrers dies estem portant a terme negociacions força intenses amb la gerència i tot i què cada vegada som més a prop, a dia d’avui no tenim tancades les versions definitives. Les dues propostes regulen d’un cop per totes tant l’accés del nou personal contractat com a Capítol 6 per una banda, i per l’altra, estabilitzar les condicions laborals de les treballadores i treballadors que porten força anys amb situació irregular.

A dia d’avui encara estem acabant de negociar els darrers serrells, però vist que l’assemblea la teníem prevista per demà, considerem necessari donar marge a la negociació i a la vegada enviar-vos els documents amb suficient antelació.

Per tot això, suspenem la convocatòria prevista pel dimecres 5 de desembre i la traslladem al dijous 13 de desembre a les 12 hores, a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia (B1/-105), amb el següent ordre del dia:

  1. Presentació dels documents per part del Comitè
  2. Torn obert
  3. Valoració per part de les diferents seccions sindicals
  4. Torn obert
  5. Votacions

Us adjuntem el documents acordats amb la gerència [Nou Ingrés]  i [Regularització]

Si voleu consultar els resultats de la votacions, podeu punxar aquí

Salut,

Comitè d’empresa del PAS

Assemblea de treballadors/es no fixes

Companyes i companys,

El divendres 29 de juny vàrem tenir reunió de la comissió tècnica de Capítol VI per seguir analitzant la situació del col·lectiu. A la vegada, el Comitè d’empresa va presentar dues propostes d’acord consensuades entre totes les seccions sindicals i presentades pel Comitè d’Empresa. Aquestes propostes responen a la demanda de la darrera assemblea i afecten a totes els/les treballadores no fixes (TSR, capítol VI, capítol II, temporals… és a dir tots aquells/es que no són fixos).

Per aquest motiu, us convoquem a una assemblea de treballadors/es no fixes, pel proper dimecres 11 de juliol a les 12:00 hores, a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia (B1/-105), amb el següent ordre del dia:

Salut,

Comitè d’empresa del PAS laboral

Informacions rellevants adreçades al personal de suport a la recerca

Companyes i companyes,

El divendres 29 de juny vàrem tenir reunió de la Comissió Tècnica de Capítol VI.

En aquesta reunió es va treballar sobre dues propostes d’acord, consensuades entre totes les seccions sindicals i presentades pel Comitè d’Empresa. Les podeu trobar als següents enllaços:

Pel que fa referència al primer pensem que estem a prop d’arribar a un principi d’acord i només cal tractar un parell de punts.

Pel que fa al segon document, la Gerència estava pendent de parlar amb la Generalitat per sol·licitar autorització per estructuralitzar als 243 treballadors/es indefinits no fixes reconeguts com a estructurals. A la reunió, ens van informar que la Generalitat no ha autoritzat totes les regularitzacions que esperàvem, però continuem treballant per a que aquest número continuï creixent.

Per primera vegada la proposta de Gerència s’acompanya d’un calendari i proposa crear les places de les persones que la Generalitat autoritza amb data 1/1/2019, moment en el que passarien a considerar-se personal fix de capítol I.

Com sabeu, en paral·lel a l’estructuralització, estem negociant l’equiparació de drets amb la resta de personal. En aquest sentit, hem vist avanços en la direcció d’aconseguir una equiparació en la pràctica totalitat dels mateixos.

L’acord més important d’aquesta reunió, d’aplicació amb efectes immediats, ha estat el reconeixement de la participació als concursos de promoció o trasllat (concursos interns) del personal Indefinit no fix.

En pocs dies rebreu una convocatòria d’assemblea per tal de poder ampliar aquesta informació i d’escoltar-vos.
Esperem haver rebut la contraproposta de la Gerència a aquests acords i, així, saber la vostre opinió sobre la mateixa.

Moltes gracies,

 

Comitè d’empresa del PAS de la UAB