Science is not fun

Opinions personals de membres del CEHIC i alumnes de postgrau

març 15 2013

Atapuerca, una història d’èxit?

Publicat a General |

El Periódico de Catalunya de l’11 de març conté un article de Michele Catanzaro sobre el llibre d’Oliver Hochadel El mito de Atapuerca. Orígenes, ciencia, divulgación (col·lecció El espejo y la lámpara, Edicions UAB, 2013), brillant deconstrucció d’un mite de la ciència espanyola. Catanzaro resumeix molt bé els arguments del llibre, però el títol de l’article, “Atapuerca, història d’un èxit”, desmenteix el text! Hochadel argumenta que la premsa no parla de la muntanya màgica si no és per presentar-la com un cas d’èxit. Aquest títol incongruent, que sembla evident que no ha triat l’autor de l’article, li dóna la raó!
Atapuerca_El_Periodico


Aquesta entrada es va publicar el divendres, 15 març, 2013 a les 16:37 i s'ha arxivat a General. Pots seguir qualsevol de les respostes d'aquesta entrada mitjançant el canal d'informació . Pots deixar una resposta o posar un retroenllaç des del teu web.

Hi ha una resposta per a “ Atapuerca, una història d’èxit?”

  1. winamax Diu:

    L’evidència no és sempre la veritat. Els científics també estan a fer-nos dubtar o qüestionar el que és prennait a Acqui.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.