Science is not fun

Opinions personals de membres del CEHIC i alumnes de postgrau

març 15 2013

Atapuerca, una història d’èxit?

Posted in General |

El Periódico de Catalunya de l’11 de març conté un article de Michele Catanzaro sobre el llibre d’Oliver Hochadel El mito de Atapuerca. Orígenes, ciencia, divulgación (col·lecció El espejo y la lámpara, Edicions UAB, 2013), brillant deconstrucció d’un mite de la ciència espanyola. Catanzaro resumeix molt bé els arguments del llibre, però el títol de l’article, “Atapuerca, història d’un èxit”, desmenteix el text! Hochadel argumenta que la premsa no parla de la muntanya màgica si no és per presentar-la com un cas d’èxit. Aquest títol incongruent, que sembla evident que no ha triat l’autor de l’article, li dóna la raó!
Atapuerca_El_Periodico


This entry was posted on divendres, 15 març, 2013 at 16:37 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ Atapuerca, una història d’èxit?”

  1. winamax Says:

    L’evidència no és sempre la veritat. Els científics també estan a fer-nos dubtar o qüestionar el que és prennait a Acqui.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.