Science is not fun

Opinions personals de membres del CEHIC i alumnes de postgrau

gen. 13 2009

Com discernir entre la vulgarització i la divinització científica de la paleontologia?

Posted in General |

Un cop més, el cicle de seminaris “La ciència i els seus públics” ens convida a una nova i interessant sessió. En aquesta ocasió, el nostre passat fòssil i el seu present interès social són els temes centrals del seminari. Com es pot aconseguir que la gent senti interès pel seu passat més remot? Com discernir entre la vulgarització i la divinització científica de la paleontologia? Per aprofundir en el tema, la doctora Marianne Sommer analitzarà la importància de l’entreteniment com a eina educativa el proper dimecres, 14 de gener (11.00 h), a l’aula seminari del CEHIC (Facultat de Ciències de la UAB).

Dos dies després, el 16 de gener, i al mateix lloc, Marianne Sommer completarà la seva xerrada amb una sessió més extensa en companyia d’Oliver Hochadel, qui plantejarà la recerca dels nostre orígens com un capítol important en la Història de la Ciència, i Laura Celià Gelabert, qui ens explicarà com fer perquè la gent entri als museus de paleontologia.

Agustí Nieto-Galan

Ich Tarzan


This entry was posted on dimarts, 13 gener, 2009 at 11:12 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.