Destacat


Concurs Euroscola 2018.  Hi poden participar joves entre 15 i 18 anys que estudiïn secundària en centres educatius espanyols, en equips de màxim 10 alumnes, liderats per un/a professor/a del seu centre.

Convocatòria per a la concessió de subvencions per a la celebració d’accions de comunicació i activitats divulgatives de la Secretaria de Estados de Asuntos Europeos
La Comissió registra la Iniciativa Ciutadana Europea “Som una Europa acollidora, deixa’ns ajudar!” Els organitzadors conviden a la Comissió a donar suport als grups locals que ajuden als refugiats, aturar els governs que castiguen als voluntaris, defensar les víctimes d’explotació, delictes i abusos dels drets humans, etc.
Pressupost a llarg termini de la UE després de 2020: la Comissió Europea exposa diferents opcions i les seves conseqüències. Amb vista a la reunió informal de dirigents que se celebrarà el 23 de febrer de 2018.
El Parlament Europeu reduirà la seva mida després del Brexit. El nombre d’eurodiputats passarà de 751 a 705. Dels 73 escons que quedaran lliures amb la sortida del Regne Unit, 46 es reservaran per a futures ampliacions. Els 27 escons restants es repartiran entre 14 països.
 Totes les notícies

N. 195, (febrer 2018)