Destacat

Wifi gratuït en llocs públics. El Parlament dóna suport finançar amb fons de la UE l’extensió del wifi gratuït.  El pla preveu garanties per a la protecció de dades personals.
La Comissió impulsa llocs d’aprenentatge de llarga durada a l’estranger. Tant els projectes pilot com ErasmusPro són els primers passos cap a un marc europeu per a la mobilitat de llarga durada dels aprenents.
Europa recluta idealistes. La UE crea un cos de voluntaris per infondre saba nova al seu projecte
Decau la vacunació a Europa En molts països europeus les taxes de vacunació són baixes, fins i tot en els quals és obligatòria. Diverses regions, entre elles Itàlia, Romania i França, pateixen des de fa anys importants brots de xarampió. Des de 2008, s’han registrat més de 24.000 casos de xarampió a França. Des de fa nou anys, 10 nens han mort per aquesta malaltia al país gal. Aquestes alarmants dades han conduït a França a prendre la decisió d’obligar a la vacunació dels menors contra 11 malalties a partir de 2018
Estat de la Unió 2017  El discurs del president Juncker davant el Parlament Europeu ha anat acompanyat de l’adopció per la Comissió Europea d’iniciatives concretes en matèria de comerç, control previ a la inversió, ciberseguretat, dades i democràcia, amb la qual cosa s’ha passat immediatament de la paraula a l’acció. (RAPID)
 Totes les notícies

N. 191 (26 setembre 2017)