Destacat

L’atur de la zona euro marca el mínim en 7 anys. La desocupació se situa en el 9,8% al novembre, gairebé dos punts menys que fa un any. Les taxes d’atur més baixes  es van registrar a Rep. Txeca (3,7%) i Alemanya (4,1%). Les majors taxes es van marcar a Grècia (23,1%) i Espanya (19,2%). En l’últim any, la taxa va descendir en 24 dels 28 països membres de la Unió.

La resposta europea a la crisi de refugiats: estat de lal qüestió En 2016 la Comissió Europea ha seguit treballant per consolidar una política comuna d’asil i migració, amb propostes per reforçar el sistema d’asil a Europa. 

30 anys del Programa Erasmus.  Per celebrar-ho, s’organitzaran a tot Europa actes com conferències, fòrums, diàlegs, festes, debats i exposicions.
Antonio Tajani,  nou president del Parlament Europeu La seva elecció deixa tot el poder comunitari en mans del PP europeu
Què saps sobre el cinema europeu?  Si participes en aquest concurs podràs guanyar un viatge per anar el proper mes de maig al Festival de Cannes.
Totes les notícies

N. 184 (25 gener 2017)