DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que t’ofereix l’oportunitat de conèixer Europa a través de la teva pròpia experiència. Desplaçant-te en tren (hi ha excepcions per a les persones que viuen en illes o en zones remotes), descobriràs els impressionants paisatges d’Europa i la seva gran varietat de ciutats i pobles. Pots presentar la teva candidatura en les dues edicions que s’organitzen cada any. Els joves seleccionats guanyen un bo de viatge.

Si ets ciutadà de la Unió Europea i tens 18 anys, DiscoverEU t’ofereix l’oportunitat de gaudir de l’experiència d’un viatge que et permetrà aprofitar la llibertat de circulació a la Unió Europea, explorar la diversitat d’Europa mentre viatges, aprendre sobre la història i el patrimoni cultural europeus i conèixer a persones de tot el continent. A més, gràcies a DiscoverEU, pots desenvolupar habilitats per a la vida que et seran de gran utilitat en el futur, com la independència, la confiança i l’obertura a d’altres cultures.

El proper període de candidatures estarà obert fins al 28 de novembre de 2019.

Per poder participar, has d’haver nascut entre l’1 de gener de 2001 i el 31 de desembre de 2001 (ambdós inclosos); tenir la nacionalitat d’un dels estats membres de la Unió Europea en el moment de la decisió d’adjudicació; indicar el nombre de el document d’identitat o passaport vàlids en el formulari de candidatura en línia. Després hauràs de participar en un concurs (excepte si presentes la teva candidatura com a membre d’un grup).

Si et seleccionen, podràs fer un viatge d’un a 30 dies de durada entre l’1 d’abril de 2020 i el 31 d’octubre de 2020.

Si viatjar et resulta complicat perquè tens una discapacitat o un problema de salut, podràs rebre assistència per ajudar-te a participar en DiscoverEU.

Pots anar sol o amb un grup de fins a 4 amics, sempre que compleixin les condicions d’admissió anteriors. Utilitzaran el teu codi de candidatura per presentar la seva pròpia.

A més, pots organitzar una quedada i combinar plans de viatge amb altres participants en DiscoverEU! Per fer-ho, el mitjà ideal és el grup de Facebook DiscoverEU. Entra ja per xatejar amb altres participants.

També et conviden a compartir experiències. Com a ambaixador o ambaixadora de DiscoverEU pots explicar les teves experiències de viatge a través de xarxes socials com Instagram, Facebook o Twitter, utilitzant l’etiqueta #DiscoverEU. També pots fer una xerrada al teu centre escolar o comunitat local. A més, podràs participar en el concurs de foto i vídeo #DiscoverEU photo / vídeo #Competition i guanyar fantàstics premis.

Vols saber què va passar en les rondes d’anteriors? A la fitxa informativa de DiscoverEU trobaràs més informació sobre la iniciativa i les experiències d’alguns dels joves que van viatjar per Europa gràcies a ella.

Més informació al Portal Europeu de la Joventut ; Preguntes i respostes ; Vídeo

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »