El Parlament Europeu obrirà les portes de la seva seu a Estrasburg el 29 i 30 de maig de 2020 a 9.000 joves de tota la UE per participar a la 4ta edició de l’European Youth Event (EYE).

Cada dos anys, l’European Youth Event reuneix milers de joves de tota la Unió Europea i d’altres països per compartir i donar forma a les seves idees sobre el futur d’Europa. És una oportunitat única per als joves de reunir-se i inspirar-se mútuament i de prendre decisions en el cor de la democràcia europea.

Després de l’esdeveniment, es presenten les idees, preocupacions i aspiracions dels joves en un informe a la totalitat dels eurodiputats. Alguns participants també podran desenvolupar les idees més rellevants i presentar-les directament als membres del Parlament Europeu en comissions parlamentàries durant les “audiències de la joventut”.

Com participar

Tots els europeus de 16 a 30 anys poden prendre part de l’EYE. Per registrar-se, necessites formar un grup d’un mínim de 10 persones.

La participació a l’EYE és gratuïta. Els participants han d’organitzar i fer-se càrrec del viatge i allotjament a Estrasburg.

Convocatòria d’ajuts

El Parlament ofereix ajuts per a grups actius i implicats. La data límit per presentar-se la sol·licitud és el 15 d’octubre.

El CDE proposa als seus usuaris i seguidors formar un grup per presentar una proposta de subvenció. La data límit per formar aquest grups serà el 10 d’octubre. Els interessants ens han d’enviar un correu elecctrònic per afegir-se a aquesta iniciativa.

Més informació

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »