Making Europe Again és una organització sense ànim de lucre fundada a Itàlia que té per objectiu rellançar el projecte europeu amb motiu del 60è Aniversari dels Tractats de Roma.

Els seus  objectius principals són: mostrar el desig dels joves europeus de rellançar el projecte europeu, crear un nou Manifest amb objectius específics per al futur de la UE i celebrar un esdeveniment simbòlic cultural i políticament que doni un nou impuls al projecte europeu .

Per a això, estan buscant a “European Stars“, és a dir, joves que vulguin involucrar-se en el projecte i ser els representants de Making Europe Again en les seves universitats i comunitats locals. Qualsevol “European Star” serà responsable de donar difusió al projecte a les seves xarxes socials, contribuir i comentar el Manifest a la pàgina web, organitzar reunions informatives sobre el projecte, i intentar celebrar almenys un esdeveniment que fomenti la modificació del Manifest.

Si penses que pot ser útil a aquest projecte i vols involucrar-te de forma voluntària amb Making Europe, pots presentar la teva sol·licitud a la pàgina web (Team application form). També hi ha un altre tipus de vacants per a llocs més específics que potser et puguin interessar.