A partir de 2012 els ciutadans de la UE podran demanar a la Comissió que proposi legislació quan s’hagin recollit un milió de signatures d’almenys 7 Estats membres. Aquesta aportació del Tractat de Lisboa, recentment recollida en un reglament, és un fet de gran importància i les institucions europees han organitzat una jornada a Barcelona per analitzar-lo.

Organitzen: Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Càtreda Jean Monnet del professor Garzón Clariana, amb la col·laboració de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa

Data i lloc: Divendres 25 de març, de 9.00 a 14.00 hores a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Pg. Gràcia, 90)

Intervindran: els eurodiputats Zita Gurmai (Hongria, S&D), co-ponent de la iniciativa legislativa ciutadana al Parlament Europeu, i Oriol Junqueras (Verds/ALE), i el president de la comissió d’Acció Exterior i de la Unió Europea del Parlament de Catalunya, Ernest Maragall, entre d’altres personalitats i experts.

Inscripcions: Gratuït. Aforament limitat. Confirmar assistència

Programa

Translate »