L’IUEE rep el Premi Estrella d’Europa 2009

  L’Associació Diplomats cursos UE a Catalunya (ADICEC) ha atorgat els Premis Estrella d’Europa 2009 a l’Institut Universitari d’Etudis Europeus de la UAB, en la modalitat d’entitats i a Cristina Gallach, en la modalitat de personalitats.

L’acte de lliurament dels premis es celebrarà el dilluns, 8 de març a les 19 h.,  a l’Aula Europa, seu de l’Oficina del Parlament Europeu i de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona – Psg. de Gràcia, 90

← Entrada prèvia

Entrada següent →

14 comentaris

 1. I believe other homepage owners would be wise to take into account this blog as an example. Amazingly clean and easy to use style and design, and moreover superior website content! You are very skilled regarding this type of area 🙂

 2. I think that other sorts of web site enthusiasts really need to consider this web page as a model. Amazingly clean and intuitive style and design, not to mention outstanding content material! You are experienced operating in this niche 🙂

 3. I think other sorts of web site enthusiasts really should give thought to this important blog as an example. Especially clean and convenient approach, in addition to quality articles and other content! You are an authority when it comes to this kind of area 🙂

 4. I really feel similar online business owners ought to give consideration to this important web-site as an example. Surprisingly clean and intuitive structure, coupled with excellent article content! You are a professional within this valuable issue 🙂

 5. I believe other sorts of web page owners would need to have a look at this valuable blog as a model. Tremendously clean and simple to use style, combined with fantastic website content! You’re very skilled in this particular issue 🙂

 6. I feel other online site owners should really give thought to this particular website as a model. Extremely clean and convenient design, not to mention extremely good written content! You’re an authority here in this topic area 🙂

 7. I think that other sorts of blog site owners should probably take a look at this particular site as an example. Totally clean and user friendly design, as well as outstanding content and articles! You’re very skilled here in this excellent topic 🙂

 8. I believe other sorts of internet business owners need to check out this particular web site as an example. Amazingly clean and easy to use design, and moreover wonderful information! You’re a guru operating in this particular subject 🙂

 9. I really feel a few other internet site owners really need to look at this homepage as a model. Unbelievably clean and straightforward structure, along with excellent content! You are a professional regarding this valuable niche 🙂

 10. I really feel other online business operators might check out this important online site as an example. Absolutely clean and easy to use style, along with wonderful posts! You’re very skilled within this type of area 🙂

 11. I feel a few other internet business lovers should probably look into this amazing internet site as an example. Extremely clean and simple to use style and design, and moreover incredible content material! You are very skilled operating in this type of niche 🙂

 12. I feel other sorts of site owners really should give consideration to this valuable web page as an example. Amazingly clean and intuitive style, including first-rate articles! You’re an expert when it comes to this amazing subject matter 🙂

 13. I feel similar internet site owners should certainly look at this homepage as a model. Surprisingly clean and convenient design, along with fantastic article content! You’re a guru regarding this particular subject matter 🙂

 14. I think that other sorts of internet site owners definitely should have a look at this important homepage as a model. Remarkably clean and easy to use structure, combined with amazing article content! You’re a pro in this particular area 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »