Solidaritat, cooperació i voluntariat

OLYMPUS DIGITAL CAMERAContribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social es un dels fonaments de la missió de la UAB.

La promoció de la participació voluntària, la solidaritat i la cooperació de la comunitat universitària  es un instrument bàsic per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.

Fundació Autònoma Solidària (FAS)

Discapacitattreballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudios superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica , social i autònoma a la Universitat.

Cooperació:  promovem l’acció, la recerca i la formació en l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament de la comunitat universitària de la UAB, i fomentem la conscienciació sobre les desigualtats socials en el món i l’acció crítica i transformadora.

Programes socials: volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat.

Voluntariat: promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.