Malbaratament alimentari: causes, efectes i solucions Dimecres 27, Maig de 2015 – 13:30 a la plaça Cívica

malbaratamentEl grup d’acció Menja Just a la UAB, voluntaris i voluntàries de la Fundació Autònoma Solidària, organitzen una jornada en què primer duran a terme una acció al bar de la plaça Cívica per valorar el malbratament de la universitat en kg i a continuació es durà a terme una taula rodona per reflexionar les causes, efecte i solucions del malbaratament alimentari.

A la taula rodona hi participaran  Paco Muñoz, de l’Oficina de Medi Ambient;  Alba Álvarez, del Plat de Gràcia;  un membre de l’Hortet de la UAB i un altre del grup de Justícia Ambiental de l’Servei Civil Internacional.

Ubicació: Plaça Cívica

Data  Dimecres 27, Maig de 2015 13- 16:00h

Organitzador: Grup d’acció de Menja Just UAB

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.