Presentació de l’informe avaluador del CROMA, dilluns 16 a les 16:30 h a la Sala d’Actes del Rectorat

InvitacioCROMA230Balanç dels quasi 10 anys d’aquest programa socioeducatiu que acompanya infants en risc d’exclusió social. L’acte estarà presidit pel rector magnífic de la UAB,Ferran Sancho, i seran els investigadors del grup Emigra, autors de l’informe, qui donaran les dades més rellevants de l’avaluació.
Amb el nom “L’Avaluació del programa CROMA (2006 – 2014): un model de suport a la infància en risc d’exclusió social des de la FAS-UAB“,  la Fundació Autònoma Solidària (FAS) organitza un acte en què dos investigadors del grup Emigra, de la UAB, presentaran un informe d’avaluació del programa socioeducatiu CROMA.

L’acte se celebrarà el proper dilluns 16 de març de 16.30 h a 17.15 h a la Sala d’Actes del Rectorat. Els ajuntaments dels municipis implicats, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, així com la Universitat Autònoma de Barcelona de la mà del seu rector, Ferran Sancho, i tota la FAS estan convidats a assistir a un esdeveniment que pretén ser un punt de trobada entre tots els agents que durant aquests anys han fet possible l’existència i consolidació del CROMA.

Cal confirmar l’assistència a l’acte a través del formulari al qual podeu accedir des del següent enllaç.

 
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.