Èxit de la setmana de la dona

donasafDel 2 al 8 de març, portes obertes a tothom i un munt d’activitats! Vine al SAF!

La setmana del 2 al 8 de març, que coincideix amb el Dia de la dona, el SAF obre les portes a tothom, i en especial a les dones, perquè pugueu gaudir de les instal·lacions esportives i de les activitats que s’organitzaran, adreçades de forma especial al col·lectiu femení, però d’accés lliure per a qui hi pugui tenir interès.

Si no ets persona abonada al SAF i no véns amb alguna persona que ho sigui, podràs accedir de franc a les instal·lacions esportives en horari especial*. Hauràs d’omplir, tan sols la primera vegada, aquest FORMULARI (per a persones no abonades) i acreditar-te a l’entrada sempre que vulguis venir al SAF.

Si ets home i vols aprofitar la promoció i entrar de franc en horari especial*, caldrà que vinguis al SAF amb una dona (o més d’una), i hauràs d’omplir el formulari.

I si ets dona i coneixes alguna persona abonada, aquesta et pot convidar a venir amb ella i accedir durant tot l’horari d’obertura de les instal·lacions. La persona que et convida ha d’omplir aquest altre FORMULARI (per a persones abonades) amb les seves dades i les teves i cal que entreu junts a les instal·lacions.

Consulta aquí les CONDICIONS de les dues promocions de la Setmana de la dona.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.