El dia de la bicicleta a la UAB: 22 d’octubre

dia de la bicicleta

 

La UAB presentarà el projecte integral de la Bicicleta (BiciUAB), que contempla totes les actuacions necessàries per al foment de la bicicleta com a mitjà de transport habitual per anar a la feina o estudiar al Campus de Bellaterra. Carrils bicicleta, aparcaments tancats, serveis de préstec i reparació o de dutxes són alguns dels aspectes que presenta el Pla BiciUAB. A les 10 del matí a la sala d’actes del Cinema.

A continuació, a les 11 del matí, s’inaugurarà un nou carril bici, el tram que connecta l’entrada del campus amb el Rectorat, per la Travessera dels Turons.

De 10 a 14 hores, s’exposaran vehicles elèctrics (bicicletes i cotxes) que podran ser provats pels assistents.

De 10 a 18 h un taller d’autoreparació de bicicletes à a la plaça Cívica. Es podrà portar la bicicleta per tal que es digui en quin estat es troba el vehicle i es facin recomanacions bàsiques. Hi hauran experts que assessoraran  gratuïtament, i només caldrà pagar l’import de les peces que calgui renovar.

Xerrada titulada “Què és i com funciona una bicicleta elèctrica?“, que impartiran experts de l’empresa VAIC de Sant Cugat. La bicicleta elèctrica ha experimentat en els darrers anys una explosió en el mercat, amb diversitat de models i de sistemes ens ofereix cada cop més un ample ventall de possibilitats molt avantatjoses  per a desplaçaments amb desnivells importants com pot ser el cas del nostre campus. La xerrada serà de 12 a 12.45 hores i de 16.15 a 17 hores, a la plaça Cívica.

Més informació

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.