FMUAB08

novembre 7th, 2008


Aquí cada un del pis s’ha montat la seva festeta particular:

L’Alba va dedicar-se a fer competicions a l’altra punta del campus, a base partides d’escacs i de volei, fent ús del seu esperit competitiu. Després va estar de concert i de sopar amb els mateixos àmics que es va endur a dormir al pis (ere 5 o 6, buff).

L’Albert va tenir una festa dels mojitos al Pis de la Patricia (era l’aniversari de la Patricia. Felicitats!!!).

La Seila va intentar buscar i trobar amics de veterinaria, va menjar un kebab mentre veia un freaky ballant davant seu i va intentar salvar un gos atrapat dins un camió.


La festa de l’Autònoma ha estat un èxit, sobretot en el camp de les frikades varies. Una mostra d’això ha estat la transformació d’un servidor en un “CLONE TROOPER” autèntic en situació de “fieshta”(en aquest link es pot veure l’Albert a la festa de Patatabrava.com del 16 d’Octubre, a Razzmatazz). Vaig patejar-me tot el campus amb un casc de clone de StarWars fotut al cap. Va molar bastant: la gent volia ballar, abraçar-se, fotografiar-se, i fins i tot, liar-se amb el soldat de cap blanc.

A la foto de d’alt, els quatre del pis després de la FMUAB08 (by Pablo, amb l’iPhone de l’Alba). A la foto de la dreta el Clone Trooper més ligón de tota la galàxia amb les noies del pis, i a la foto d’abaix en Darth Vader (Alba) i el Clone Trooper (Pol), dies abans de la festa (by Albert, també amb l’iPhone de l’Alba).

A la foto, dels dos freakis (a baix) hi ha un altre element important: EL XIRINBOLO. El presentarem pròximament en aquest blog.

Els inquilins del C108

novembre 7th, 2008

Crec que és la única foto que tenim els 4 junts i tot i que és borrosa i al Pol no se li veu la cara (no us penseu que és lleig eh? XD) trobo que és una bona foto per ilustrar el frikisme d’en Pol, l’afany de protagonisme del pélroig del pis, la normalitat de la Seila (en aquesta foto no es veuen els peus, t’has salvat!) i com jo estic allí per controlar-los a tots…

Yes, we can

novembre 4th, 2008

Hola món!

octubre 30th, 2008

S’inagura oficialment el blog del millor pis de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona.


Un pis de 5 places, però amb només 4 inquilins:

Seila: estudiant de veterinària.
Alba: estudiant de física.
Albert: estudiant de traducció i interpretació de Japonés.
Pol (dryxer): estudiant de Psicologia.

Tots nosaltres, i potser l’habitant que falta, s’aniràn presentant de mica en mica al llarg d’aquest curs i els següents, juntament amb entrades, fotografies i videos de les nostres aventures.