BUS Empresarials

Biblioteca Universitària de Sabadell

Jul 06 2017

Adeu blog, hola guia

Posted in Notícies |

Aquesta és la darrera entrada d’aquest blog. És hora d’acomiadar-nos. Aquest blog, com d’altres similars creats per les biblioteques de la UAB, va ser un lloc on reunir els recursos i les novetats relacionades amb les diferents àrees temàtiques que s’estudien i s’investiguen a l’Autònoma. La nostra intenció en crear-los va ser facilitar l’accés als nostres usuaris a diferents recursos del seu àmbit d’interès que, de pas, ens donava un espai on compartir avisos i notícies.

Ara el Servei de Biblioteques de la UAB estrena un nou lloc web que integra la informació que abans us oferíem a través dels blogs. A la nova pàgina principal trobareu en un lloc prominent, just a sota del cercador de documents, l’apartat Guies temàtiques. Allà, dins del grup de “Ciències Socials i Jurídiques” trobareu la guia temàtica de Economia, Empresa i Estadístiques.

En aquesta pàgina hem tractat d’incloure la informació més rellevant per a vosaltres, i enllaços als recursos més utilitzats. Creiem que és un bon lloc per on començar les vostres cerques.

L’únic que no hi ha a la guia és la possibilitat d’informar-vos de les novetats. Ho continuarem fent, però per altres vies: a nivell local, de la biblioteca de Sabadell, ens queda twitter (@busuab), i a nivell del Servei de Biblioteques tenim twitterfacebookinstagram i youtube.

I vosaltres? Quan vulgueu contactar amb nosaltres podeu fer-ho a les xarxes que us comentàvem, però sobretot disposeu del servei Pregunt@ i del WhatsApp.

Digueu-li hola a la guia, exploreu-la i digueu-nos què us sembla.

No podem acabar aquest post sense donar-vos les gràcies per haver-nos llegit durant el temps que ha durat la nostra aventura al blog. Confiem que us hagi estat útil.

Un cop més, gràcies.


This entry was posted on Dijous, 6 Juliol, 2017 at 10:14 and is filed under Notícies. You can follow any responses to this entry through the feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.