BUS Empresarials

Biblioteca Universitària de Sabadell

Mai 31 2016

Llibres electrònics

Posted in Adquisicions |

DSC_0105

Des de fa uns dies, les vitrines a l’entrada de la biblioteca contenen reproduccions de cobertes de llibres. És la forma que tenim de fer visibles llibres que no trobareu als prestatges, ja que els hem adquirit en format electrònic.

Per això, a cada coberta trobareu un codi QR que us permetrà enllaçar directament amb el llibre. Encara que els mòbils no siguin el millor dispositiu per a llegir un manual acadèmic, és més que adequat per accedir-hi, fullejar-ho i decidir si el voleu llegir.

Tots aquests llibres es troben, igual que els impresos, al catàleg de la biblioteca. De fet, alguns d’ells els trobareu tan digitals com en paper. Vosaltres trieu.


This entry was posted on Dimarts, 31 Maig, 2016 at 13:49 and is filed under Adquisicions. You can follow any responses to this entry through the feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.