BUS Empresarials

Biblioteca Universitària de Sabadell

Nov 23 2012

Economia del bé comú


FELBER, Christian: La economía del bien común. Barcelona, Deusto, 2012
La economía del bien común no és només un llibre. És també l’origen d’un moviment a nivell mundial que proposa un nou model econòmic basat, igual que l’actual, en l’empresa privada i la iniciativa individual, però no es busca no la competència per assolir el major benefici econòmic possible, sinó que les empreses cooperen per tal d’aconseguir el bé comú del conjunt de la societat. Per sobre dels diners, es valoren la dignitat humana, la solidaritat, la sostenibilitat, la justícia social i la democràcia. T’imagines que el sistema proposat funcioni? Potser val la pena provar-ho.
Si us interessa aquest tema, trobareu el llibre a la biblioteca. També podeu anar a la pàgina web del movimentt, i a la de l’autor.
El mateix Christian Felber explica les idees principals de la seva proposta en un vídeo en castellà:


This entry was posted on Divendres, 23 Novembre, 2012 at 18:04 and is filed under Adquisicions, Economistes, Ressenyes. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.