BUS Empresarials

Biblioteca Universitària de Sabadell

Jul 09 2012

CaixaBank, millor banc espanyol de l’any, segons Euromoney

Posted in Finances, Notícies, Revistes |

Coberta del número de maig de "Euromoney"
La revista britànica Euromoney entrega cada any els premis als millors bancs. Aquest 2012 el considerat com a millor banc del món és el Santander.
Però també hi ha premis als millors bancs locals, i han considerat que el millor banc d’aquest any a Espanya ha estat CaixaBank, la nova marca de La Caixa.
Coincidint amb aquest premi, trobem a les pàgines centrals del número de maig de la revista un reportatge especial de nou pàgines que explica el model de negoci de CaixaBank. El reportatge també parla de la Fundació La Caixa, les activitats de CaixaBank al món, l’e-banking, i una secció dedicada als petits crèdits, sota el nom de MicroBank.
Una altra informació destacable d’aquest número d’Euromoney és el reportatge dedicat al crowdfunding (o com finançar un projecte amb petites aportacions particulars i sense interessos) i el desafiament que aquesta pràctica pot suposar per a la banca tradicional.
Consulta la revista a la Biblioteca, o en línia


This entry was posted on Dilluns, 9 Juliol, 2012 at 17:39 and is filed under Finances, Notícies, Revistes. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.