BUS Empresarials

Biblioteca Universitària de Sabadell

Mar 19 2010

Dones i economia

Posted in Economistes, Revistes |

Els noms més coneguts de la teoria econòmica són, com a la majoria de les àrees del coneixement, noms masculins. Però la presència de les dones en aquest àmbit no es nova.

El número 852 de Información Comercial Española (gener/febrer de 2010), que porta per títol “Mujeres y economía” dedica bona part de les seves pàgines a recordar les dones que han fet teoria econòmica des dels inicis del segle XIX. També fa un repàs a la situació actual de la dona dins de les estructures empresarials. Si creus que s’ha assolit la igualtat entre els sexes, dona una ullada a les gràfiques de les pàgines 118 i 119…


This entry was posted on Divendres, 19 Març, 2010 at 18:17 and is filed under Economistes, Revistes. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.