Trobada amb l’escriptor suís Arno Camenisch per parlar de la seva obra i de les traduccions a diversos idiomes

                                                                                                                                                     Arno Camenisch – Foto: zVg

El proper dimarts 8 d’abril l’escriptor suís Arno Camenisch serà a la FTI per parlar de la seva obra i de les traduccions que se n’ha fet a diversos idiomes.

La trobada, organitzada pel Grup d’Estudi de la Traducció Catalana Contemporània (GETCC) amb la col·laboració del Consolat Suís, tindrà lloc a les 13.00 h, a l’aula 2 (Carles Riba) de la Facultat de Traducció i d’Interpretació.

Arno Camenisch (Tavanasa, Suïssa, 1978) escriu en alemany i en romanx. L’any 2009 va irrompre amb el relat bilingüe Sez Ner, primera part de la trilogia que configuren Hinter dem Bahnhof (2010) i Urstrinkata (2012), on descriu la vida senzilla i la quotidianitat dels Alps suïssos d’una manera pròpia i alhora suggerent. Camenisch és una veu jove amb un estil magistral, preocupat per la musicalitat de cada llengua. Ha rebut diversos guardons, el més recent, el Premi Nacional de Literatura a Suïssa l’any 2012. Els seus textos han estat traduïts a 17 llengües, fruit d’un intens treball de l’autor amb cada traductor.

Dia:  dimarts 8 d’abril
Hora: 13h
Lloc: Aula 2, FTI
Organitza: Grup d’Estudi de la Traducció Catalana Contemporània (GETCC)