Nous webs de revistes acadèmiques: RETI/REAO

La Biblioteca d’Humanitats presenta dos nous webs de revistes acadèmiques de les àrees de coneixement dels Estudis de l’Àsia Oriental  (REAO) i dels Estudis de Traducció i Interpretació (RETI).

Nous webs de revistes acadèmiques: RETI/REAO

                                                                                                            Nous webs de revistes acadèmiques: RETI/REAO

RETI/REAO posen a l’abast del Personal Docent i Investigador (PDI) una eina útil per poder disposar de dades objectives sobre la qualitat i l’impacte de les publicacions en revistes acadèmiques en l’àmbit dels Estudis de Traducció i Interpretació i dels Estudis de l’Àsia Oriental.

En aquestes pàgines hi trobareu una llista de revistes acadèmiques d’aquestes àrees de coneixement amb els indicadors de qualitat dels diferents recursos que són valorats per les entitats d’acreditació: AQU, ANECA i CNEAI. També trobareu altres informacions, com ara els enllaços a diferents catàlegs bibliogràfics, les normes de publicació dels articles segons l’editor i els permisos d’autoarxiu.

Aquests webs són  fruit de la col·laboració entre el Departament de Traducció i Interpretació i el personal de la Biblioteca d’Humanitats de la Universitat Autònoma de Barcelona: