Feb 20 2017

Vilancets “de negre” catalans del segle XVII

Posted in Conferències, Música barroca, Música catalana per 2104125 |

epifaniaEl proper dijous dia 23 de febrer, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) acollirà la conferència “Vilancets ‘de negre’ catalans del segle XVII. La diversitat cultural, entesa des del barroc”, a càrrec de Josep Pujol Coll. Aquesta conferència forma part del cicle de conferències que organitza la Societat Catalana de Musicologia (SCMUS). Josep Pujol ja va tractar aquest tema a la seva tesi doctoral, llegida a la UAB el 2016. L’acte tindrà lloc a la Sala Pi i Sunyer de l’IEC a les 19h. Trobareu més informació al web de la SCMUS i a l’IEC.

Imatge de l’Epifania del pintor Juan Bautista Maíno extreta del web de l’ESMUC.


This entry was posted on Dilluns, 20 Febrer, 2017 at 15:59 and is filed under Conferències, Música barroca, Música catalana. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.