Nov 23 2016

Cloenda del III Cicle de Música Històrica i Patrimoni Ars Longa

c4b9c0_c137d78601b74e9b8c33995278519861-mv2Demà dijous 24 de novembre tindrà lloc el concert de cloenda del III Cicle de Música Històrica i Patrimoni Ars Longa. Prèviament, a les 19h a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya, el Dr. Emili Ros-Fábregas i Andrea Puentes-Blanco realitzaran la conferència “Anònims polifònics inèdits del Renaixement a Barcelona”, en què es parlarà del manuscrit M. 454 (Cançoner de Barcelona) de la BC i es mostrarà la recerca en curs sobre aquest tema amb la base de dades “Llibres de polifonia hispana” que serà d’accés obert a mitjan 2017. Després de la conferència s’oferirà un concert amb el mateix títol, a càrrec de la Companyia Musical dirigida per Josep Cabré (20:15 hores, Sala de Llevant de la BC). Trobareu tota la informació d’aquests dos actes a la pàgina web de la Biblioteca de Catalunya i a la d’Ars Longa.

Imatge extreta del web d’Ars Longa.


This entry was posted on Dimecres, 23 Novembre, 2016 at 13:13 and is filed under Concerts, Conferències, Música catalana, Música del renaixement. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.