Oct 11 2016

Cicle de conferències “Els instruments musicals en estudi” al Museu de la Música

Posted in Conferències, Organologia per 2104125 |

Instruments_musicals_en_estEl proper dijous dia 13 d’octubre comença la 5a edició del cicle de conferències “Els instruments musicals en estudi”, que organitza el Museu de la Música al voltant de les seves col·leccions, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Musicologia (SCMUS) i de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La primera sessió, a càrrec de Rafel Mitjans i Teresa Soler, porta per títol ‘Flabiols i terminologia’, i dedicada a la memòria de l’Albert Romaní. A aquesta li seguiran cinc conferències més entre l’octubre i el desembre. Totes les conferències començaran a les 18h i tindran una durada aproximada de dues hores. Trobareu més informació al web de L’Auditori.

Imatge extreta del web de L’Auditori.


This entry was posted on Dimarts, 11 Octubre, 2016 at 19:15 and is filed under Conferències, Organologia. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.