Mai 11 2016

“El cos galant”: serminari sobre música i dansa a la UAB

Posted in Conferències, Música barroca, Música catalana per 2104125 |

0001La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) acollirà els dies 23 i 25 de maig el seminari titulat “El cos galant”: serminari sobre música i dansa a la UAB, que està organitzat per Aurèlia Pessarrodona, investigadora postdoctoral “Juan de la Cierva”. El seminari serà impartit per la mateixa Pessarrodona i per coreòloga María José Ruiz Mayordomo, directora d’Esquivel (Danza&Música), i tractarà sobre la relació entre cos i gestualitat en la música set-centista. Tindrà lloc a l’aula 605 del Departament d’Art i Musicologia. Trobareu més informació al blog d’Aurèlia Pessarrodona.

Imatge extreta del blog d’Aurèlia Pessarrodona.


This entry was posted on Dimecres, 11 Maig, 2016 at 16:26 and is filed under Conferències, Música barroca, Música catalana. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.