Mai 04 2016

16 Òperes BIB

Posted in Conferències, Òpera per 2104125 |

16_Operes_logo.JPG_806404938El Servei de Biblioteques de la Generalitat amb la col·laboració de la Biblioteca de Catalunya organitza el cicle 16 òperes BIB. Es tracta de 16 sessions dedicades cadascuna a conèixer a una òpera diferent de la mà de Bernat Dedéu, que exerceix de conductor del cicle. Les sessions tenen lloc cada dos dimarts de 18h a 20h a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya. La propera, el dimarts dia 10 de maig, estarà dedicada a l’òpera Fidelio, de Ludwig van Beethoven. Trobareu tota la informació referent a aquest cicle al web del Servei de Biblioteques de la Generalitat. Allà podreu consultar la programació i els enregistraments de les sessions anteriors.

Imatge extreta del web del Servei de Biblioteques de la Generalitat.


This entry was posted on Dimecres, 4 Maig, 2016 at 16:02 and is filed under Conferències, Òpera. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.