Abr 29 2016

Enric Morera i la invenció d’una nova música urbana a Barcelona

Posted in Compositors, Conferències, Música catalana per 2104125 |

Imagen 104

El Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) organitza i acull la conferència “Enric Morera i la invenció d’una nova música urbana a Barcelona”, a càrrec d’Anna Costal i Joaquim Rabaseda, ambdós professors de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Aquesta xerrada s’emmarca en dins del cicle Diàleg d’Història Urbana i Patrimoni, en la que és la seva 141 sessió. L’acte tindrà lloc a la sala Martí l’Humà del MUHBA el proper dilluns dia 2 de maig a les 19h. L’entrada és gratuïta però l’aforament limitat, es recomana reservar a l’adreça reservesmuhba@bcn.cat.

Trobareu més informació al web del MUHBA.

La imatge, extreta de la Viquipèdia, ens mostra Morera vist pel pintor Ramon Casas.

 


This entry was posted on Divendres, 29 Abril, 2016 at 14:03 and is filed under Compositors, Conferències, Música catalana. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.