Mai 23 2017

Una visió crítica sobre la idea de barri

Posted in Congressos, seminaris, Urbanisme per Marta Gil Mañà |

El proper 26 de maig, [espais crítics] organitza el seminari “El barri. Una perpectiva antropològica per a pensar l’urbà“. L’acte comptarà amb les intervencions dels antropòlegs Gaspar Maza, de la Universitat Rovira i Virgili i M. Teresa Tapada, de la Universitat Autònoma de Barcelona i tindrà lloc a l’Auditori del Pati Manning de les 11 a les 14 h.

Teniu el programa i tota la informació de l’esdeveniment al web d'[espais crítics].

 

Informació i imatge obtingudes del web d'[espais crítics].


This entry was posted on Dimarts, 23 Maig, 2017 at 11:01 and is filed under Congressos, seminaris, Urbanisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.