Mai 09 2017

Premi Joan Palau Vera

Posted in Geografia (general), Recerca per Marta Gil Mañà |

La Societat Catalana de Geografia (SCG) convoca la 14a edició del Premi Joan Palau Vera per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat amb la intenció de fomentar el seu interès per l’estudi i la recerca de la geografia. Els treballs podran tractar sobre aspectes de la geografia en qualsevol dels seus àmbits temàtics i haurà d’estar redactat en català. Per conèixer en detall les característiques que han de complir els treballs, consulteu les bases de la convocatòria a les pàgines de la Societat. El termini d’admissió d’originals finalitza el dia 1 de setembre de 2017.

 

Imatge i informació extreta del web de la SCG


This entry was posted on Dimarts, 9 Maig, 2017 at 10:40 and is filed under Geografia (general), Recerca. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.