Mar 03 2017

Seminari i debat amb Neil Brenner

Posted in Congressos, seminaris, Urbanisme per Marta Gil Mañà |

diapositiva1El proper 10 de març, [espais crítics] organitza la presentació del volum núm. 9 de la col·lecció Espais crítics amb un seminari que durà per títol “Crisis global y teoría urbana crítica : seminario y debate con Neil Brenner“. L’acte tindrà lloc a l’Auditori Meier del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) de 16 a 20 h.

Teniu el programa i tota la informació de l’esdeveniment al web d'[espais crítics].

 

Informació i imatge extreta del web d'[espais crítics].


This entry was posted on Divendres, 3 Març, 2017 at 12:50 and is filed under Congressos, seminaris, Urbanisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.