Gen 07 2016

Urbanisme a Llatinoamèrica

Posted in Congressos, seminaris per Marta Gil Mañà |
scgDijous, 21 de gener, Luis Fuentes Arce de l’Instituto de Estudios Urbanos y Territoriales de la Pontificia Universidad Católica de Chile, pronunciarà la conferència del mes de gener del 2016 de la Societat Catalana de Geografia (SCG). El tema a tractar serà “Nuevas geografías de la urbanización en Latinoamérica. Del crecimiento a la complejidad socioespacial”. L’acte tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) a les 19:00h. Teniu més informació a la pàgina de la SCG.
Informació i imatge extretes del web de la SCG.


This entry was posted on Dijous, 7 Gener, 2016 at 17:12 and is filed under Congressos, seminaris. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.