Oct 20 2015

El sòl agrari, un recurs per al desenvolupament sostenible

Posted in Congressos, seminaris, Geografia humana, Paisatge, Territori per Marta Gil Mañà |

Dehesa+ExtremeñaCoincidint amb la declaració de l’any 2015 com a any internacional dels sòls per part de Nacions Unides, la Diputació de Barcelona proposa la celebració de la jornada “El sòl agrari, un recurs per al desenvolupament sostenible” en la que es treballi el valor del sòl, estratègies per a la seva avaluació, gestió i conservació a través de casos pràctics i la reflexió sobre el marc legal necessari per aconseguir-ho. La jornada s’adreça especialment a responsables polítics i tècnics dels ajuntaments, de consells comarcals i de consorcis i a tots els tècnics que treballin per a la gestió del territori, medi natural, zones rurals, verd urbà, etc., però també és oberta a qualsevol persona que estigui interessada en la temàtica.

La trobada tindrà lloc al Castell de Montesquiu el proper 29 d’octubre. trobareu tota la informació al respecte a la pàgina de la Diputació de Barcelona.

 

Informació extreta del web de la Diputació de Barcelona


This entry was posted on Dimarts, 20 Octubre, 2015 at 10:07 and is filed under Congressos, seminaris, Geografia humana, Paisatge, Territori. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.