Set 03 2015

Homenatge a Neil Smith

Posted in Congressos, seminaris, Urbanisme per Marta Gil Mañà |

coloquio-catEls dies 14, 15 i 16 de setembre tindrà lloc al MACBA el col·loqui internacional Capitalismo global y procesos de regeneración urbana. Homenaje a Neil Smith. Aquest col·loqui, organitzat per [espais critics] pretén posar el treball de Neil Smith al centre de l’atenció dels qui s’interessen per la teoria social urbana. Comptarà amb la presència dels més destacats especialistes internacionals en l’obra i els temes que caracteritzaren la trajectòria de Neil Smith. El col·loqui s’obre a la participació tant d’acadèmics i investigadors universitaris com d’activistes i representants de moviments ciutadans.

El col·loqui coincidirà amb el llançament del volum 6 de la col·lecció “Espacios críticos” (Icaria Editorial) que dirigeixen Abel Albet (Universitat Autònoma de Barcelona) i Núria Benach (Universitat de Barcelona) i que, dedicat precisament a Neil Smith, han elaborat els professors Luz Marina García Herrera i Fernando Sabaté Bel (Universidad de La Laguna).

Trobareu més informació a les pàgines web de [espais crítics].

 

Informació i imatge extretes del web [espais crítics]


This entry was posted on Dijous, 3 Setembre, 2015 at 11:11 and is filed under Congressos, seminaris, Urbanisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.