Set 19 2014

Espais VAT (Valor Afegit al Territori)

Posted in Geografia humana, Paisatge, Territori per Marta Gil Mañà |

vatEl web de Solucions Geoinformació i Territori ha endegat un projecte col·laboratiu en el que demanen la participació de tot aquella persona interessada en localitzar el que anomenen Espais VAT (Valor Afegit al Territori), enclavaments que per molt diversos motius (ja sigui la crisi econòmica actual o abandonament per part dels seus propietaris, públics o privats) es troben en una situació de degradació greu. La idea és donar visibilitat a aquests espais i promoure’n noves idees i projectes per recuperar-los pel conjunt de la societat.

Si teniu aportacions a fer, consulteu la seva pàgina web: http://solucionsgeografiques.info/mapa-vat/

 

Informació i imatge extretes del web de Solucions Geoinformació i Territori.


This entry was posted on Divendres, 19 Setembre, 2014 at 12:46 and is filed under Geografia humana, Paisatge, Territori. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.