Jul 29 2014

Boscos: usos, mirades, paisatges

Posted in Congressos, seminaris, Geografia humana, Paisatge per Marta Gil Mañà |

boscosEl proper 17 de setembre, l’Observatori del Paisatge organitza, en col·laboració amb l’Associació de propietaris del Montseny i Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, la jornada “Boscos: usos, mirades, paisatges“. En ella es vol debatre a fons la relació existent entre els diferents valors i usos (socials, productius, ecològics, estètics, espirituals, terapèutics o identitaris) que s’atribueixen als paisatges forestals i agroforestals de Catalunya i proposar-ne noves formes de gestió i intervenció, així com reflexionar a l’entorn del paper del bosc en els nous referents paisatgístics contemporanis.

La jornada tindrà lloc a l’ Espai Montseny a Viladrau i podeu trobar tota la informació sobre l’acte, la inscripció i el programa al web de l’Observatori.

 

Informació i imatge obtingudes del web de l’Observatori.


This entry was posted on Dimarts, 29 Juliol, 2014 at 14:11 and is filed under Congressos, seminaris, Geografia humana, Paisatge. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.