Jun 06 2014

Curs d’evolució del paisatge

Posted in Cursos, Paisatge, Recerca, Territori per Marta Gil Mañà |

curs paisatge juny 2014_2-1Del 13 al 15 de juny tindrà lloc el Curs d’evolució del paisatge organitzat pel GRAMP (Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge de la UAB) i el Refugi del Gerdar. Es localitzarà en aquest mateix refugi i altres indrets del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

El Curs té com a objectiu analitzar les influències antròpiques i naturals que alteren el paisatge de muntanya i observar les seves conseqüències ambientals. Es basa en 3 sortides pràctiques i multidisciplinàries a càrrec del GRAMP, amb el suport de tècnics dels dos parcs.

Trobareu tota la informació al següent enllaç: http://geografia.uab.es/web/images/mitjans/curs%20paisatge%20juny%202014_2-1.jpg

 

Informació i imatge obtingudes del web del Departament de Geografia UAB


This entry was posted on Divendres, 6 Juny, 2014 at 10:56 and is filed under Cursos, Paisatge, Recerca, Territori. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.