Mai 27 2014

Premi Catalunya Territori Enric Lluch

Posted in Planejament, Recerca, Territori, Urbanisme per Marta Gil Mañà |

PremisLa Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT) convoca el Premi Catalunya Territori Enric Lluch, que té periodicitat biennal, al millor pla, projecte, iniciativa o estudi d’anàlisi, ordenació o gestió del territori finalitzat en els darrers cinc anys (del 2010 al 2014, inclusivament) en l’àmbit territorial de Catalunya.

L’objectiu del premi és reconèixer i estimular els esforços dels tècnics, l’Administració i altres entitats en la innovació dels instruments i processos d’anàlisi, ordenació i gestió del territori, i particularment la introducció en aquests dels criteris de sostenibilitat ambiental, cohesió social, concertació interinstitucional, participació ciutadana i interdisciplinarietat.

El termini d’admissió de candidatures és el 2 de desembre de 2014, a les 13 hores. Trobareu tota la informació referent a aquesta convocatòria a la pàgina 26 del “LXXXIV Cartell de premis i de borses d’estudi de l’IEC“, on es recullen les convocatòries de les diferents seccions de l’Institut d’Estudis Catalans per al 2015.

 

Informació i imatge obtinguda del web de l’IEC


This entry was posted on Dimarts, 27 Maig, 2014 at 16:32 and is filed under Planejament, Recerca, Territori, Urbanisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.