Mai 23 2014

Seminari sobre la història de l’alta muntanya pirinenca

ramatsEl proper 25 de maig tindrà lloc el seminari “De ramats i pastors: Pinzellades d’història de l’alta muntanya pirinenca” a la Casa del Parc de Boí. Es podrà assistir a les presentacions sobre recerques portades a terme a les dues vessants del Pirineu i conèixer de primera mà l’evolució parella que han experimentat la ramaderia i el paisatge així com veure una petita exposició de material arqueològic del Parc Nacional.

El seminari està organitzat en el marc de la xarxa de grups de recerca de la Comunitat de Treball dels Pirineus 2013CTP00032 DEPART Dinàmiques dels Espais Pirinencs d’Altitud. Un SIG del patrimoni arqueològic i la modelització dels territoris pastorals, finançada per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris de la Generalitat de Catalunya i organitzat pel Grup d’Arqueologia d’Alta Muntanya i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Trobareu tota la informació sobre l’esdeveniment al web del Parc Nacional.

 

Informació i imatge obtingudes del web del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici


This entry was posted on Divendres, 23 Maig, 2014 at 13:10 and is filed under Congressos, seminaris, Geografia física, Paisatge, Recerca, Sistemes d'Informació Geogràfica. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.