Des 03 2013

Cicle de conferències del Màster en Estudis Territorials

depTal i com ja us avançàvem en una entrada anterior, una vegada finalitzat el  III Cicle de Conferències “L’ordenació del territori: teoria i pràctica” sobre el tema “El paisatge en l’ordenació del territori“, ja teniu disponible el contingut de totes les conferències en forma de vídeo a la pàgina Documentació de les conferències i seminaris del màster. A la mateixa pàgina. trobareu vídeos i documentació d’anteriors cicles de conferències.

 

Informació i imatge proporcionades per l’organització


This entry was posted on Dimarts, 3 Desembre, 2013 at 10:27 and is filed under Congressos, seminaris, Paisatge, Planejament, Recursos a la xarxa, Territori, Urbanisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.