Qui som

El bloc BH EDUCACIÓ és l’espai virtual de la Biblioteca d’Humanitats de la UAB especialitzat en Educació (*) i els seus objectius són:

  1. Facilitar l’accés als documents sobre Educació que formen part de la Biblioteca d’Humanitats.
  2. Integrar i facilitar l’accés a tota mena de recursos digitals rellevants i de qualitat del Servei de Biblioteques de la UAB, seleccionats en relació amb les necessitats docents.
  3. Fer de mitjà de difusió i comunicació de notícies relacionades amb l’àmbit de l’Educació.

 

BH EDUCACIÓ ofereix un accés directe a:

– materials de curs (guia de l’estudiant, programes de les assignatures, etc.) del vostre àmbit

– guies especialitzades per trobar tot tipus de documents (als apartats “Què tenim” i “Revistes” d’aquest bloc)

– accés al catàleg de les biblioteques UAB i al CCUC (Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes)

– accés a bases de dades, revistes-e, etc., a través de Trobador+ del Servei de Biblioteques

– enllaços especialment seleccionats a bases de dades bibliogràfiquess (ERIC, ISOC), institucions (Departament d’Ensenyament) i recursos especialitzades en Educació (Diccionari d’Educació, Tesauro Europeo de Educación, .XTEC -Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya-, Recursos d’Educació seleccionats pel Centre de Documentació Europea de la UAB)

– accés a altres recursos de biblioteca (inclosos el DDD, Dipòsit de Documents Digitals;  i Mendeley, gestor de cites bibliogràfiques -substitueix RefWorks a partir de 2014, vegeu notícia 14.10.2013-)

–  “Educació a la UAB”, amb enllaços a la informació d’estudis d’educació a la UAB, a la producció científica (publicacions) dels professors de la UAB, i als Departaments i Grups de recerca d’Educació.

 

Esperem que sigui una eina fàcil d’utilitzar i que contingui el tipus de material i d’informació que pot ser útil per a estudiants, professors, investigadors i gent amb curiositat.

Podeu consultar tots els blogs de la Biblioteca d’Humanitats aquí.

 

Si esteu interessats en conèixer els espais i equipaments de què disposa la Biblioteca d’Humanitats mireu aquest vídeo que dura aproximadament 9 minuts:

 

 

Voleu arribar a la Biblioteca d’Humanitats i no sabeu com? consulteu-nos al mapa:

mapa

No dubteu a fer-nos arribar els vostres suggeriments i comentaris

  • Irma Martorell  (irma.martorell@uab.cat) és la teva persona de contacte a la Biblioteca

 


(*) Educació: inclou les didàctiques específiques i la teoria de l’Educació. Vegeu també algunes definicions al final de l’apartat 1. Introducció de Què tenim > Com trobar documents sobre Educació al catàleg de les biblioteques de la UAB.