juny 30 2017

8es. Jornades d’Artteràpia en Educació, Salut i Comunitat

Posted in Educació artística, General by Irma Martorell |

Organitza: Grefart Artteràpia (constituït el 2004 com a Grup de Recerca, Formació i Atenció en Artteràpia i com Associació Professional d’Artterapeutes). Data i lloc: 7 i 8 de juliol, a Barcelona ( Centre Cívic Barceloneta, vegeu aquí). Inscripció: oberta. Més informació: web de les jornades. I notícia a la web del Consorci d’Educació de Barcelona.

A les biblioteques de la UAB trobareu documents relacionats amb aquesta notícia a partir de la consulta per encapçalament de matèria: “Teràpia artística” (la mateixa consulta, al catàleg col·lectiu de les universitats catalanes, aquí).

Imatge i informació extretes de la web de les jornades.


This entry was posted on divendres, 30 juny, 2017 at 11:03 and is filed under Educació artística, General. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.