juny 22 2017

Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia FIETxs2017

Posted in Educació, General by Irma Martorell |

Organitza -entre altres-: Equip de Desenvolupament Organ160707ForumIntEducacioITecnolitzacional -EDO-  de la Universitat Autònoma de Barcelona. Data, hora i lloc: 27 de juny, de 8.30 a 20h a Bellaterra ( Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona).Lema: Les tecnologies digitals en els nous escenaris d’aprenentatge. Inscripció: oberta. Més informació: web del Fòrum, i notícia a la web de la UAB.

Imatge i informació extretes de la web del Fòrum.


This entry was posted on dijous, 22 juny, 2017 at 11:31 and is filed under Educació, General. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.