juny 08 2017

X(p)rimenta premia els millors vídeos d’experiments originals fets per joves

Posted in Educació científica by Irma Martorell |

El Jurat de la iniciativa X(p)rimenta 2017 ha distingit enguany 12 vídeos d’experiments científics originals sobre temes ben diversos: l’ús de galetes sucades amb llet per comprendre els plegaments geològics; la construcció d’una antena parabòlica per a gravar el cant dels ocells; el disseny d’una mà hidràulica casolana; o d’una petita piscina on observar com les ones creen interferències…  Tot plegat es tracta de vídeos d’experiments fets per nens i joves i que poden servir d’exemple per a la realització d’experiències similars.

Al catàleg de la UAB trobareu també documents relacionats amb aquesta notícia a partir de la consulta per l’encapçalament de matèria “Ciència — Ensenyament” en general, i en concret: “Ciència–Ensenyament audiovisual” i “Ciència — Experiments” i “Ciència — Experiències per a infants

Imatge i notícia del butlletí de Recerca en Acció


This entry was posted on dijous, 8 juny, 2017 at 16:31 and is filed under Educació científica. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.