abr. 20 2017

Per Sant Jordi, literatura infantil recomanada per GRETEL

Posted in Educació lingüística by Irma Martorell |

GRETEL (Grup de Recerca en Literatura Intantil i Juvenil i Educació Literària) manté a la seva web recomanacions permanents i poden ser orientatives per escollir llibres per als infants amb motiu de la diada de Sant Jordi (diumenge 23/4/17).

Vegeu aquí l’enllaç a les recomanacions, i també un buscador per seleccionar per edat : http://www.gretel.cat/recomanacions-lij/

Vegeu també les recomanacions de la xarxa de biblioteques públiques de la Diputació de Barcelona per als infants: http://genius.diba.cat/santjordi

Tingueu en compte també la col·lecció de contes a la segona planta de la Biblioteca d’Humanitats, classificats per edats:(C1, fins a 7 anys; C2 de 8 a 10 anys i C3 d’11 a 14 anys). Els enllaços porten a la consulta al catàleg.

Imatge de la pàgina web Genius de la xarxa de biblioteques públiques municipals de la Diputació de Barcelona

 

 


This entry was posted on dijous, 20 abril, 2017 at 16:11 and is filed under Educació lingüística. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.