abr. 19 2017

Viquipèdia i Educació social

Posted in Educació social by Irma Martorell |

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), organitza unes sessions de presentació del “Viquiprojecte: Educació Social”.

El “Viquiprojecte: Educació social” és una iniciativa que vol donar visibilitat a l’Educació Social dins la Viquipèdia, actualitzant, ampliant, traduint i creant articles sobre aquesta temàtica en aquest repositori de coneixement on line.

Al catàleg de la UAB trobareu també documents relacionats amb aquesta notícia a partir de la consulta pels encapçalaments de matèria “educació social” i “pedagogia social” i també “educadors socials“.

Text i imatge de  la notícia al butlletí DIXIT (núm. 169, 2a quinzena d’abril)


This entry was posted on dimecres, 19 abril, 2017 at 11:27 and is filed under Educació social. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.